šŸŽ„ Bare Knuckle vechter klapt tegenstander bij staredown: 'Vannacht wraakactie' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Bare Knuckle vechter klapt tegenstander bij staredown: 'Vannacht wraakactie'

šŸŽ„ Bare Knuckle vechter klapt tegenstander bij staredown: 'Vannacht wraakactie'

De Bare Knuckle Boxing organisatie, BYB, is terug in Tampa, Florida voor BYB 25 'Brawl on the Bay' op het Florida State Fairgrounds.

Live te volgen op Fuse aanstaande nacht, belooft het evenement spektakel met maar liefst twee titelgevechten: Cub Hawkins versus Ryan Jett voor de Light Heavyweight titel, en de ongeslagen Agnesa Kirakosian die het opneemt tegen Shelby Cannon voor het allereerste BYB vrouwen's Super Flyweight Kampioenschap.

De gemoederen liepen echter al hoog op tijdens de weeg-ins vandaag. Jett zorgde voor ophef door Hawkins een klap te verkopen, waarna promotor Dada 5000 tussenbeide moest komen. "Die klap was HARD te horen", luidde het bijschrift op social media.

BYB 25 belooft knock-outs en sensatie met ongeslagen vechters en lokale helden

De ongeslagen Gustavo Trujillo maakt zijn BYB debuut in een knallende Heavyweight titel eliminatiematch tegen de Braziliaan Levi Costa. Daarnaast belooft Jaica Pavilus vuurwerk tegen Randine Eckholm, stapt Harry Gigliotti in de ring tegen Rusty Crowder, en vecht veteraan Will Chope zijn 141e professionele gevecht tegen de lokale favoriet Martin "Lay Em Down" Brown.

Rauw, intens en vol passie

"Geen handschoenen, geen limieten en geen ruimte voor terughoudendheid in de Trigon. De kleinste ring in de vechtsportwereld is het toneel voor knokkers met de meeste vechtlust. Deze mannen en vrouwen vechten voor hun eer en wij respecteren hun passie voor de sport", verklaart de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws