Jake Paul vs. Mike Tyson in gevaar: 'Advocaat zorgt voor onrust' Nieuws
Nieuws

Jake Paul vs. Mike Tyson in gevaar: 'Advocaat zorgt voor onrust'

Jake Paul vs. Mike Tyson in gevaar: 'Advocaat zorgt voor onrust'

Jake Paul vs Mike Tyson lijkt een kink in de kabel tegen te komen, de bokscommissie van Texas tast in het duister over het zwaar gehypte gevecht. Dit maakt vechtsport advocaat Erik Magraken bekend.

Er hangt momenteel een waas van mysterie rond het geplande boksgevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson. Vechtsport advocaat Erik Magraken bracht gisteren verrassende informatie naar buiten. Magraken is een topadvocaat bij MacIsaac & Company, die zich bezighoudt met procesrecht en zich bezighoudt met regelgeving kwesties op het gebied van vechtsporten.

Jake Paul zou later dit jaar in de ring stappen tegen de legendarische zwaargewicht "Iron Mike". Tyson zal 58 jaar oud zijn wanneer hij in juli tegenover de controversiële YouTuber-bokser staat. Maar er lijkt een extra horde te zijn opgeworpen die het gevecht lijkt te vertragen, of zelfs in gevaar te brengen.

Texas State Athletic Commission, "fans pas op!"

Magraken nam contact op met de Texas Department of Licensing and Regulation (TDLR) om te informeren naar Jake Paul vs. Mike Tyson. Hij onthulde dat hij vroeg naar de legitimiteit van het gevecht en of het misschien een exhibitie zou zijn in plaats van een competitieve wedstrijd.

Het verrassende antwoord van de TDLR kan de fans de stuipen op het lijf jagen, deze zegt van niets te weten er is nog niets ingediend, wat wel zo zou moeten zijn om op 20 juli Jake Paul en Mike Tyson tegen elkaar te zien boksen. De fans zijn gewaarschuwd om nog even te wachten met het kopen van tickets.

Bezorgdheid over veiligheid van Tyson

Gezien de leeftijd van Tyson en de slijtage die zijn lichaam door de jaren heen heeft opgelopen, maken velen zich zorgen over zijn veiligheid in de ring. De voormalig onbetwiste zwaargewichtkampioen is in het recente verleden zelfs met een wandelstok gespot.

Het is echter nog onduidelijk of het gevecht überhaupt een professionele wedstrijd zal zijn. Hoewel geruchten suggereren dat het een professioneel boksgevecht zal worden, is er nog niets bevestigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws