Mike Tyson vervangen door ex-wereldkampioen? Jake Paul gevecht groot vraagteken Nieuws
Nieuws

Mike Tyson vervangen door ex-wereldkampioen? Jake Paul gevecht groot vraagteken

Mike Tyson vervangen door ex-wereldkampioen? Jake Paul gevecht groot vraagteken

De deelname van Mike Tyson aan het controversiële gevecht tegen Jake Paul op Netflix hangt aan een zijden draadje. Mocht Tyson niet slagen voor de strenge medische keuring, staat er al een voormalig wereldkampioen klaar om hem te vervangen.

Tyson vs. Paul een gevecht met vraagtekens

De 58-jarige bokslegende Mike Tyson staat in juli in een opvallende wedstrijd tegenover YouTuber-turned-bokser Jake Paul. Dit crossover-gevecht zorgt al maanden voor veel stof tot discussie. De belangrijkste vraag is nu echter of Tyson überhaupt in staat is om te vechten.

Mocht Tyson de extra medische keuringen voor het gevecht niet halen, dan kan hij zomaar vervangen worden. En daar staat voormalig WBC super-middengewicht kampioen Sakio Bika al voor te trappelen.

Medische twijfels gooien roet in het eten

Bika liet in een interview met World Boxing News weten dat hij klaar is om in te springen: "Op dit moment blijf ik in topvorm en sta ik open voor interessante aanbiedingen. Ik heb de top van de bokssport bereikt, ben meerdere keren wereldkampioen geworden en heb de prestigieuze Contender series gewonnen."

"Ik hoef me niets meer te bewijzen, maar ik zou nog graag één grote wedstrijd vechten. Als iemand als Jake Paul of zijn broer zich wil meten met een recente wereldkampioen, dan sta ik altijd klaar."

"Mike Tyson is een absolute legende in het boksen, hij was mijn held toen ik opgroeide. Maar hoe goed hij er ook uit mag zien, hij is bijna 60 jaar oud!"

Als Jake Paul serieus is over een gevecht tegen een voormalig kampioen, moet hij op zoek naar iemand die veel jonger is of in de afgelopen tien jaar actief is geweest.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws