Jake Paul reageert op koppige UFC vechtbaas Dana White: 'Gemiste kans' Nieuws
Nieuws

Jake Paul reageert op koppige UFC vechtbaas Dana White: 'Gemiste kans'

Jake Paul reageert op koppige UFC vechtbaas Dana White: 'Gemiste kans'

Dana White, de president van de Ultimate Fighting Championship (UFC), heeft duidelijk gemaakt dat hij niet geïnteresseerd is in een co-promotie met de Professional Fighters League (PFL) voor een gevecht tussen Jon Jones en Francis Ngannou.

White benadrukte dat hij geprobeerd heeft het gevecht binnen de UFC te organiseren, maar dat er vanuit de tegenpartij geen interesse was om dit te realiseren. Volgens hem is het hoofdstuk Ngannou binnen de UFC definitief afgesloten.

Jake Paul, de beroemde YouTuber en bokser, heeft zijn teleurstelling geuit over het feit dat dit gevecht niet tot stand is gekomen. Hij benadrukt dat een gevecht tussen Jones en Ngannou nu zelfs meer aantrekkingskracht zou hebben dan toen Ngannou nog voor de UFC vocht, met potentiële verdiensten van meer dan 20 miljoen dollar voor elke vechter.

Reactie van Jake Paul op gemiste kans

"Het is jammer. Jones tegen Ngannou is nu veel groter dan toen Francis nog voor de UFC vocht. Beide vechters zouden meer dan $20 miljoen kunnen verdienen. Als men kan co-promoten met Showtime voor MayMac, waarom dan niet met PFL, waar we dezelfde mediapartner delen?", Aldus Paul die mede-eignaar is van PFL.

Paul stelt de vraag waarom de UFC niet openstaat voor co-promotie met de PFL, terwijl er in het verleden wel samengewerkt werd met Showtime voor het gevecht tussen Mayweather en McGregor. Hij wijst op het gedeelde media-partnerschap als een mogelijkheid voor samenwerking.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws