'Incest! Conor McGregor los op protegé van aartsrivaal Nieuws
Nieuws

'Incest! Conor McGregor los op protegé van aartsrivaal

'Incest! Conor McGregor los op protegé van aartsrivaal

Conor McGregor was weer eens zijn oude zelf met het plaatsen van een beledigend twitter bericht en deze gelijk weer weg te halen. Echter werd dit vastgelegd door een aantal oplettende fans.

Eén ding waarvan we weten dat het waar is over Conor McGregor, is dat hij behoorlijk het bloed onder de nagels van mensen weg kan halen. En dat hij er ook nogal van lijkt te genieten. De Ier heeft de neiging om van tijd tot tijd wat willekeurige dingen naar buiten te brengen op sociale media.

Vaker wel dan niet, is het geconcentreerd op enkele van zijn rivalen in de mixed martial arts-wereld. Zijn recentste slachtoffer is Islam Makhachev. Deze wordt getraind door de aartsrivaal van de Ier Khabib Nurmagomedov.

Je ouders zijn neef en nicht

Conor is niet de grootste fan van Islam Makhachev en in de volgende tweet die inmiddels is verwijderd, mikte hij op een vrij grove manier op de vechter. Bij een nogal rare foto van een tepel op een been schreef McGregor; ,,Dat krijg je als je ouders neef en nicht zijn". Hiermee suggererend dat de vader en moeder van Makhachev incest zouden hebben gepleegd door met elkaar te trouwen.

We weten allemaal dat McGregor een uitgebreide rivaliteit had met Khabib Nurmagomedov. Over twee maanden bij UFC 280 is de kans groot dat Islam Makhachev degene is die het laatst lacht terwijl hij zich voorbereidt om het UFC lichtgewicht kampioenschap te veroveren. Hij neemt het op tegen Charles Oliveira. Een titelgevecht welke McGregor graag had gehad als comeback clash.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws