Nasty KO! Goiti Yamauchi uppercut Neiman Gracie in slaap (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Nasty KO! Goiti Yamauchi uppercut Neiman Gracie in slaap (video)

Nasty KO! Goiti Yamauchi uppercut Neiman Gracie in slaap (video)

Goiti Yamauchi deed afgelopen nacht tijdens Bellator 284 wat niemand voor mogelijk hield. De Japanner sloeg Neiman Gracie knock-out in de headliner van hun gevecht. Yamauchi (28-5 MMA) deed mee aan de wedstrijd met een winnende reeks van twee gevechten.

De in Japan geboren Braziliaanse MMA-vechter strijdt sinds 2013 voor Bellator MMA. Yamauchi versloeg zijn laatste twee tegenstanders Chris Gonzalez op TKO en Levan Chokheli via submission. Ondertussen was Neiman Gracie het gevecht bij Bellator 284 aangegaan in de hoop te herstellen van zijn verlies tegen Logan Storley in februari.

Bruut einde

De jiu-jitsu-tovenaar Graice had echter het geluk niet aan zijn zijde tegen Yamauchi, het gevecht kwam niet voorbij de eerste ronde. Het was Yamauchi die korte metten maakte de Gracie een telg uit de beruchte BJJ familie uit Brazilië.

Met een enorme uppercut kwam het einde, waardoor de Braziliaanse uitblinker op de grond stortte. Het was een brute finish en een die het eerste knock-out verlies van Neiman's legendarische carrière markeerde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws