Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond MMA Nieuws
MMA Nieuws

Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond

Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond

Jiri Prochazka UFC licht zwaargewicht kampioen en voormalig titelhouder Glover Teixeira gaan nog een keer de titelstrijd aan. Prochazka en Teixeira zijn mondeling overeengekomen om de strijd aan te gaan in een rematch bij UFC 282 op 10 december.

De UFC wilde naar verluidt in eerste instantie het gevecht boeken voor het evenement in januari in Teixeira's thuisland Brazilië. Maar beide vechters kozen in plaats daarvan voor december. Prochazka versloeg Teixeira op UFC 275 in juni in een van de grootste titelgevechten in de UFC-geschiedenis.

Hij had kunnen winnen

Teixeira lag voor op de scorekaarten bij het ingaan van de laatste ronde en zou zijn titel waarschijnlijk hebben behouden als het gevecht iets eerder afgelopen was. Maar hij tikte af met nog 28 seconden te gaan.

Prochazka, een voormalig Rizin FF-kampioen, schakelde Volkan Oezdemir en Dominick Reyes uit in zijn eerste twee UFC-optredens om een ​​titelkans te verdienen tegen Teixeira. UFC 282 zal naar verwachting plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws