UFC-icoon McGregor is klaar als kampioen! 'Geen vechterhart' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC-icoon McGregor is klaar als kampioen! 'Geen vechterhart'

UFC-icoon McGregor is klaar als kampioen! 'Geen vechterhart'

Kamaru Usman deelt zijn grimmige kijk op de comeback-ambities van Conor McGregor: "Hij is niet per se klaar met vechten, maar hij is klaar als kampioen" verklaard Usman.

Kamaru Usman heeft uitgelegd waarom hij niet denkt dat Conor McGregor weer kampioen wordt in de UFC. Hoewel hij tegenwoordig niet bepaald de meest actieve vechter in de UFC is, is Conor McGregor nog steeds de grootste naam in mixed martial arts.

Kamaru Usman, een man die in het verleden in verband is gebracht met een gevecht tegen McGregor, had tijdens een recent interview de volgende gedachten over de toekomst van de Ier.

Hij is klaar

,,Hij is niet per se klaar met vechten, maar hij is klaar als een kampioen", zei Usman. ,,Dit is mijn perspectief, want als ik tegen jongens vecht, bestudeer ik hun hart. Als ik naar gevechten kijk, kijk ik naar hun hart en voor mij is hij klaar."

Usman komt later deze maand weer in actie wanneer hij zijn UFC-weltergewicht titel verdedigt tegen Leon Edwards tijdens UFC 278.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws