'Hij zal zo nooit meer vechten!' UFC-ster Francis Ngannou ziet ook ONE Championship deal verdampen Nieuws
Nieuws

'Hij zal zo nooit meer vechten!' UFC-ster Francis Ngannou ziet ook ONE Championship deal verdampen

'Hij zal zo nooit meer vechten!' UFC-ster Francis Ngannou ziet ook ONE Championship deal verdampen

Francis Ngannou kan nog wel eens zonder een vechtcontract bij een grote organisatie komen te zitten, nu ook ONE Championship zich terug trekt uit de race om hem binnen te halen.

Slecht nieuws voor Francis Ngannou, ONE Championship heeft zich terug getrokken uit de race om de voormalige UFC kampioen zo werd vandaag bekend. Onlangs bevestigde Chatri Sityodtong, CEO van ONE Championship, de interesse van de promotie in Ngannou. Hij verklaarde dat zij een van de partijen waren die in race waren voor de handtekening van Ngannou. Hij voegde er echter aan toe dat de deal voor beide partijen zou moeten werken om tot overeenstemming te komen.

Afgelopen vrijdag was er een ontmoeting tussen Sityodtong en Ngnannou, waarvan nu blijkt dat deze niet geleid heeft tot een overeenstemming tussen de partijen. "Ik heb Francis bijna drie uur gesproken. Na rijp beraad hebben we besloten om ons definitieve bod niet uit te brengen", zegt Sityodtong. "Ik had niet het gevoel dat Francis en ik volledig op één lijn zaten met betrekking tot niet-financiële zaken. Het is niets persoonlijks.”

Francis Ngannou prijst zichzelf zo uit de markt

Ngannou is sinds zijn vertrek in verband gebracht met verschillende toporganisaties. Twee van hen hebben hem sindsdien om verschillende redenen afgewezen. Voorafgaand aan ONE was ‘The Predator’ in gesprek met BKFC, die zei dat hij om “onrealistisch veel. geld” vroeg. Geld lijkt dus de drijfveer achter Ngannou, waar hij wellicht beter kan kiezen voor een organisatie met een groot platform en door sponsoren juist meer geld zou kunnen verdienen.

Met steeds meer organisaties die zich terugtrekken uit de race, kan het heel snel somber worden voor de voormalige kampioen. Denk je dat Ngannou de juiste keuzes maakt in deze onderhandelingen? Zal hij spijt krijgen van het verlaten van de UFC? Waar denk je dat hij uiteindelijk zal vechten? Laat je gedachten achter in de reacties onder aan het artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws