Glory Kickboxing wil UFC-ster Francis Ngannou binnenhalen! 'We zijn in gesprek' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory Kickboxing wil UFC-ster Francis Ngannou binnenhalen! 'We zijn in gesprek'

Glory Kickboxing wil UFC-ster Francis Ngannou binnenhalen! 'We zijn in gesprek'

Francis Ngannou de voormalige UFC kampioen zwaargewicht, kan aan de slag bij Glory. De grootste kickboksorganisatie ter wereld heeft contact met de Kameroener gezocht.

In de Podcast van de Telegraaf 'De Rechtse Directe' vertelde Glory Matchmaker Robbie Timmers dat zijn organisatie gebeld heeft met Ngannou. Deze verliet eerder dit jaar de UFC nadat zijn contract was verstreken. "We hebben contact gehad en hij was geïnteresseerd. We zijn in gesprek", zegt Timmers.

Glory heeft contact met UFC ster Francis Ngannou

Ngannou kwam er financieel niet uit met de UFC om een nieuw contract te verkrijgen, ook wilde de kampioen de vrijheid om te boksen. Daar kon de UFC niet aan voldoen en gingen de partijen uit elkaar. Ngannou trainde in het verleden kort met Glory kampioen Rico Verhoeven en kent de organisatie.

Echter liggen Glory en Ngannou financieel een stuk uit elkaar. Het zou wel een stunt zijn als Glory Ngannou binnenhaalt. Die zelf een voormalig kampioen, Alex Pereira zagen vertrekken naar de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws