Hesdy Gerges blikt terug op iconisch gevecht met Rico Verhoeven: '1 jaar geleden' Nieuws
Nieuws

Hesdy Gerges blikt terug op iconisch gevecht met Rico Verhoeven: '1 jaar geleden'

Hesdy Gerges blikt terug op iconisch gevecht met Rico Verhoeven: '1 jaar geleden'

Hesdy Gerges herdenkt gevecht met Rico Verhoeven op Glory Kampioen Hit It-evenement. Een jaar geleden vochten Gerges en Verhoeven op het unieke Hit It-evenement. Gerges blikt terug op zijn laatste wedstrijd tegen Verhoeven, terwijl de kampioen zich voorbereidt op Glory Collision 6.

Precies een jaar geleden stonden de Nederlandse kickboksers Hesdy Gerges en Rico Verhoeven tegenover elkaar op het eigen Hit It-evenement van Glory Kampioen. Terwijl Verhoeven zich momenteel voorbereidt op zijn aankomende gevecht op Glory Collision 6, neemt Gerges even de tijd om terug te kijken op dit bijzondere moment in zijn carrière.

Hesdy Gerges herdenkt het gevecht met Rico Verhoeven en deelt zijn gedachten met zijn fans op Instagram: "Vandaag, precies een jaar geleden vocht ik mijn 80e en laatste wedstrijd van mijn carrière tegen Rico Verhoeven! Mooi om even bij stil te staan…" Ook Gerges vrouw de topvechtster Denise Kielholtz stond even stil bij het moment met een mooi eerbetoon aan haar Hesdy.

Het was een mooi gevecht

Het Hit It-evenement, georganiseerd door Glory Kampioen, bood een unieke combinatie van showelementen, zoals optredens van artiesten, en kickboks- en bokswedstrijden. Dit concept, geïnspireerd door soortgelijke evenementen in Amerika, werd goed ontvangen door fans en sportliefhebbers.

Het is echter niet duidelijk of er ooit een vervolg zal komen op het Hit It-evenement. Rico Verhoeven is momenteel gefocust op zijn aanstaande gevecht op Glory Collision 6, dat plaatsvindt op zaterdag 4 november. Tijdens dit evenement zal Verhoeven zijn titel verdedigen tegen interim-kampioen Tariq Osaro. Hoewel Osaro wordt gezien als de underdog, wordt er verwacht dat hij voor een verrassing kan zorgen door de kickbokskampioen uit te dagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws