Vechters zeggen af voor Glory Collision 6! 'Wijzigingen in de Line-up' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Vechters zeggen af voor Glory Collision 6! 'Wijzigingen in de Line-up'

Vechters zeggen af voor Glory Collision 6! 'Wijzigingen in de Line-up'

Het langverwachte Glory Collision 6-evenement, met als headliner het titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq 'Cookie' Osaro, heeft te maken met onverwachte wijzigingen in de line-up. Vandaag maakte de organisatie bekend dat twee vechters zich om verschillende redenen hebben moeten terugtrekken.

De hoofdwedstrijd tussen Rico Verhoeven en Tariq 'Cookie' Osaro blijft het hoogtepunt van de avond, en fans kunnen nog steeds uitkijken naar een spectaculaire show. Ilias Hammouche, een veelbelovende vechter, heeft helaas moeten afzeggen vanwege ziekte. Zijn geplande gevecht tegen Ivan Galaz zal niet doorgaan, wat een teleurstelling is voor fans die hadden uitgekeken naar dit duel.

Aan de andere kant heeft Andrija Stankovic, een andere vechter op het affiche, zich moeten terugtrekken vanwege een blessure. Stankovic, die oorspronkelijk gepland stond voor een spannende confrontatie, zal niet in actie kunnen komen op Glory Collision 6.

Nieuwe Toevoegingen aan de Prelims

Om de lege plekken in de line-up op te vullen, heeft de organisatie besloten Gino van Steenis, een deelnemer van House of GLORY, tegenover Don Sno te zetten tijdens de GLORY Collision 6 Prelims. Deze last-minute wijziging belooft interessante actie voor fans die het evenement bijwonen.

Hoewel deze onverwachte wendingen en veranderingen enige teleurstelling met zich meebrengen, blijft Glory Collision 6 een evenement vol spanning en belooft het fans nog steeds enkele onvergetelijke gevechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws