'Badr Hari niet afschrijven!' Kickbokslegende Tyrone Spong is er zeker van Nieuws
Nieuws

'Badr Hari niet afschrijven!' Kickbokslegende Tyrone Spong is er zeker van

'Badr Hari niet afschrijven!' Kickbokslegende Tyrone Spong is er zeker van

Badr Hari moeten mag nog lang niet afgeschreven worden in het kickboksen, ondanks zijn verliesreeks bij Glory zit het er volgens Tyrone Spong zeker nog in en wil hij zelfs trainen met de legende.

Het zat Badr Hari de afgelopen jaren niet mee, het ene na het andere verlies bij Glory, na een lange succes reeks in het kickboksen. Toch blijven de fans de Marokkaanse legen de trouw en kan hij rekenen op steun van een mede legende, Tyrone Spong.

Tijdens de Podcast van sportjournalist Giovanni Tjin die vaker brekend nieuws brengt sprak Spong over hoe deze naar Badr zijn verliezen kijkt. "We moeten Badr niet afschrijven, hij is een goede vechter. Dat het tegen zit ja, maar hij het nog wel in zich", zegt Spong vastberaden.

Badr Hari heeft het heus nog wel in zich

"Bar ziet er nog goed uit, en samen trainen om elkaar te helpen zou zeker goed zijn." Zowel Spong als Badr vochten in de fameuze K-1 organisatie, na zijn kickbokstijd stapte Spong over naar het boksen en met veel succes. Over het feit dat Badr geen incasseringsvermogen meer zou hebben zegt Spong: "Dat is onzin, iedereen die klappen krijgt van een 120 kilo zwaargewicht heeft daar moeite mee."

Samen trainen met Badr ziet Spong wel zitten om elkaar beter te maken. Ook kondigde Spong aan binnenkort weer te gaan vechten. Daarnaast zou hij bij Glory de ring in willen als er goed voor betaald wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws