🎥 Topkickbokser Nieky Holzken achter gewapende overvaller aan! 'Klappen krijgen' Nieuws
Nieuws

🎥 Topkickbokser Nieky Holzken achter gewapende overvaller aan! 'Klappen krijgen'

🎥 Topkickbokser Nieky Holzken achter gewapende overvaller aan! 'Klappen krijgen'

Nieky Holzken de topkickbokser en voormalig Glory kampioen zette de achtervolging in op een overvaller die het gemunt had op een tabakszaak in Helmond.

Een gewapende overvaller had het in Helmond gemunt op een tabakszaak, maar de dader heeft geen rekening gehouden met oplettende burgers waaronder topkickbokser Nieky Holzken. Deze zette samen met de buurman van de winkelier de achtervolging in.

Nieky Holzken zette de achtervolging in

De buurman vertelde aan 112 vandaag wat er precies was voorgevallen en dat Holzken die in Helmond woont samen met hem de achtervolging op de dader inzette in diens auto. De man werd echter niet gevonden en dat was volgens de presentatoren van het programma ook maar een geluk.

"Is dat Nieky Holzken vraagt een van de presentatoren, waarop de nader antwoordde met ja. Dat is een vechtsporter daar wil je geen klappen van krijgen." Waarvan akte want de dader heeft echt mazzel gehad. De politie zoekt de man nog steeds.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws