Gouden hart! Bokskampioen Canelo Alvarez helpt talentje uit de brand Nieuws
Nieuws

Gouden hart! Bokskampioen Canelo Alvarez helpt talentje uit de brand

Gouden hart! Bokskampioen Canelo Alvarez helpt talentje uit de brand

De WBC-supermiddengewicht kampioen Saul "Canelo" Alvarez vertoonde een geweldig gebaar naar een Venezolaanse jongen, wat viraal ging op sociale netwerken.

De jongen Walter, die woont in Venezuela, werd bekend bij duizenden gebruikers via Tik-Tok, nadat zijn verhaal werd gepubliceerd op het account van de invloedrijke Manuel Conecta. Walter die zich bezighoudt met het schoonmaken van autoruiten op de straten van Venezuela, met als enig doel om bokshandschoenen te kopen, werd blij verrast.

Conecta was in staat om de Mexicaanse kampioen Canelo te lokaliseren, zodat hij een steentje kon bijdragen aan Walters situatie. Alvarez onderscheidde zich door verschillende gebaren ten opzichte van kinderen en deze keer hielp hij het kleine Venezuelaans knaapje om een stap verder te zetten om zijn droom waar te maken.

Canelo Alvarez helpt jong bokstalent

"Walter, ik zag al dat je hard werkt om handschoenen te kopen, echt willen. Je moet altijd een illusie van iets hebben, en je hebt de ambitie om bokser te worden, hier stuur ik je deze handschoenen zodat je je er goed bij voelt, ik stuur je een knuffel, God zegene je", zei Canelo in een video die naar de 13-jarige jongen werd gestuurd.

Maar dat was nog niet alles aangezien Conecta hem naar een sportwinkel bracht zodat hij alles kon kopen wat hij nodig had om te beginnen met boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws