'Getekend voor Gokhan Saki gevecht!' Melvin Manhoef wacht op seintje van Glory Nieuws
Nieuws

'Getekend voor Gokhan Saki gevecht!' Melvin Manhoef wacht op seintje van Glory

'Getekend voor Gokhan Saki gevecht!' Melvin Manhoef wacht op seintje van Glory

Melvin Manhoef en Gokhan Saki zijn twee grote legendes uit de vechtsport en het zou zomaar kunnen zijn dat zij binnenkort tegenover elkaar komen te staan.

Tijdens de uitzending van Glory 88 in Parijs afgelopen weekend die een onverwachte wending kreeg doordat Badr Hari zijn gevecht last minute afzegde, deed Manhoef de uitspraak getekend te hebben bij Glory voor een gevecht tegen Saki.

Echter wacht Manhoef nog op een 'go' van de organisatie wanneer een gevecht daadwerkelijk plaats zal vinden. Op de vraag of er al een datum is zegt Manhoef: "Er is nog niets bekend. Ik heb getekend bij Glory, ik zou 4 november vechten (tijdens Collision 6. red), maar ik heb niets meer gehoord", zegt Manhoef. "Geef nou eens duidelijkheid", zei mede presentator en K-1 legende Remy Bonjasky.

Manhoef wacht op akkoord voor gevecht tegen Saki

"We praten nu al een halfjaar over dat je gaat vechten maar er komt niets." Waarop Manhoef antwoordde nog op een definitief ja te wachten vanuit Glory. Op de vraag of Gokhan Saki een tegenstander zou kunnen zijn; "Luister ik heb een tijd geleden al getekend voor die wedstrijd, ik laat het aan Glory over wat er gaat gebeuren", aldus Manhoef.

Mocht het gevecht tussen Manhoef en Saki tot wasdom komen dat wordt dit een langverwacht rematch, in 2010 verloor Manhoef van Saki tijdens It's Showtime 2010 in Amsterdam. Het gevecht zal zeker wereldwijd de aandacht trekken van diehard fans die zich het gevecht van destijds nog herinneren. Voor de nieuwe generatie fans zal het een ontmoeting zijn met twee ware legendes uit de vechtsport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws