Ebanie Bridges beleeft wilde nacht met Conor McGregor: Exclusieve details! Nieuws
Nieuws

Ebanie Bridges beleeft wilde nacht met Conor McGregor: Exclusieve details!

Ebanie Bridges beleeft wilde nacht met Conor McGregor: Exclusieve details!

Ebanie Bridges heeft een 'ongelooflijke avond' doorgebracht met Conor McGregor in zijn pub in Ierland. Bridges, 37 jaar oud, is een goede vriendin van de Ierse vechter en ambassadeur van zijn biermerk Forged Irish Stout.

Meet and greet met fans in Dublin

Op zaterdagavond organiseerde McGregor een meet and greet met fans in zijn pub, The Black Forged, samen met Bridges. Bridges deelde haar enthousiasme over de avond in Dublin: "Wat een ongelooflijke avond met Conor McGregor en Jasmina Zapotoczna in de Black Forge Inn," postte ze op social media, naast een foto van McGregor en de Brits-Poolse vechter Zapotoczna. "Ongelooflijk eten en sfeer. Bedankt iedereen die is gekomen."

Bridges' rol als ambassadeur

Bridges, die ook aanwezig is geweest bij vecht events met de UFC-superster, gekleed in promotionele kleding, legde uit dat McGregor slim is om boksevenementen te sponsoren. "Hij is slim om in het boksen te stappen, want er zijn bijna elk weekend gevechten. Hij sponsort de shows en sponsort veel andere boksers," vertelde ze aan Lucky Block.

"Ik vind het geweldig dat hij teruggeeft aan de boksgemeenschap. Ik vind het geweldig dat hij teruggeeft aan vechtsporten, want hij zou al dat geld kunnen houden, maar hij geeft terug en dat hoeft hij niet te doen."

Toekomstplannen van Bridges

Bridges voegde eraan toe dat ze McGregor 'inspirerend' vindt en van hem wil leren terwijl ze haar zakelijke portfolio uitbreidt na haar bokscarrière. Ze heeft momenteel een zeer succesvol OnlyFans-account, maar richt zich op meer ondernemingen.

"Mijn samenwerking met hem is een beetje dieper," zei ze. "Ik ben nu het gezicht van Forged Stout. Ik kan veel van hem {Conor McGregor} leren voor als ik klaar ben met boksen - en wat hij doet in het bedrijfsleven, vind ik echt inspirerend."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws