šŸŽ„ Onstuitbare Thian De Vries scoort weer knock-out! 'Ongeslagen topper' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ Onstuitbare Thian De Vries scoort weer knock-out! 'Ongeslagen topper'

šŸŽ„ Onstuitbare Thian De Vries scoort weer knock-out! 'Ongeslagen topper'

Thian de Vries, de huidige wereldkampioen licht zwaargewicht van het Colosseum Tournament en cruiserweight kampioen bij Enfusion, blijft zijn winstreeks voortzetten.

In een recent gevecht in Zwevegem, Belgiƫ gisteren, stond hij tegenover de Belgische vechter Lionel Bady. De Vries, bekend om zijn kracht en techniek, maakte snel werk van Bady door hem al in de eerste ronde knock-out te slaan. Deze overwinning bevestigt opnieuw de Vries' status als een van de topkickboksers in zijn klasse.

Snelle knock-out in de eerste ronde

Tijdens het Battle Arena-evenement in Zwevegem liet De Vries er geen gras over groeien. Hij zocht direct de aanval op en wist Bady met een snelle combinatie al binnen twee minuten knock-out te krijgen.

Deze indrukwekkende prestatie toont de Vries' vermogen om snel en effectief af te rekenen met zijn tegenstanders, wat hem een gevreesde tegenstander maakt in de ring. Steeds meer stemmen gaan op dat Glory het toptalent op contract moet zetten.

Twintigste zege voor De Vries

Met deze overwinning op Bady voegt De Vries een twintigste zege toe aan zijn professionele kickbokscarriĆØre. Hij blijft ongeslagen, een prestatie die zijn dominantie in de sport onderstreept.

Zijn recente overwinning in Dubai tegen Jesse Astill tijdens het AFS: Australia vs The World-evenement, slechts een week geleden, toont aan dat De Vries een actieve en succesvolle vechter is op het internationale toneel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws