🎥 Kickbokser doet Rico Verhoeven en Badr tot in perfectie na! 'Lachen geblazen' Nieuws
Nieuws

🎥 Kickbokser doet Rico Verhoeven en Badr tot in perfectie na! 'Lachen geblazen'

🎥 Kickbokser doet Rico Verhoeven en Badr tot in perfectie na! 'Lachen geblazen'

Rico Verhoeven en Badr Hari, samen met een aantal andere bekende kickboksers, staan bekend om hun unieke rituelen bij het betreden van de ring. Een recente video die viraal ging op sociale media toont een kickbokser die deze opkomsten perfect nabootst.

Een glimlach door imitaties

De video, die veel aandacht trok op sociale media, zorgde voor vermaak en bracht een glimlach op de gezichten van onze redactie. De imitaties van de opkomsten van Badr Hari, Rico Verhoeven, Melvin Manhoef, Cedric Doumbe, Gago Drago, Donegi Abena, Murthel Groenhart en Donovan Wisse zijn treffend en vermakelijk uitgevoerd.

Gago Drago, een van de geïmiteerde vechters, reageerde op de video met lof voor de nauwkeurigheid van de imitatie. "Die van mij is perfect nagedaan," zei hij, bevestigend op Imstagram dat de imitaties zeer realistisch zijn.

Gago Drago: "Die van mij is perfect nagedaan"

Wat de andere topkickboksers er van vinden laat zich nog even raden. De kickbokser die verantwoordelijk is voor de imitaties wordt geprezen voor zijn vermogen om de essentie van elk van deze bekende vechters vast te leggen.

Zijn prestatie wordt door fans erkend als een perfecte weergave van de unieke stijlen van elke vechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws