Conor McGregor's motivatie is ver te zoeken: 'Vecht liever niet' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor's motivatie is ver te zoeken: 'Vecht liever niet'

Conor McGregor's motivatie is ver te zoeken: 'Vecht liever niet'

Conor McGregor, ooit een van de meest prominente figuren in de UFC, heeft al twee jaar niet meer gevochten en het lijkt erop dat een terugkeer naar de Octagon niet snel zal gebeuren. Zijn status als miljonair heeft de noodzaak om te vechten verminderd.

McGregor, die bekend staat om zijn intensieve trainingen en toewijding aan de sport, geeft toe dat zijn motivatie om vroeg op te staan en te trainen slechts op 1% staat. Dit gebrek aan drive is een belangrijke factor in zijn afwezigheid van de sport.

De strijd tegen zichzelf

In een recente video legt McGregor uit wat hij doormaakt: "Bepaal een tijd om te trainen, je moet trainen om die en die tijd. Zet een tijd om te gaan slapen vast, ook wanneer je opstaat, maar vervolgens doe je dat niet."

Deze woorden illustreren zijn interne strijd tussen het willen naleven van een strikt regime en het daadwerkelijk uitvoeren ervan.

Van uitkering naar miljoenenimperium

McGregor, die ooit leefde van een uitkering, heeft naast zijn vechtcarrière een succesvolle zakelijke onderneming opgezet, waaronder een eigen bier- en whiskymerk. Hij verkocht de rechten van zijn whiskymerk voor ongeveer 650 miljoen dollar.

"Ik moet mezelf weer ontdekken, en daar ben ik nu mee bezig," zegt McGregor, terwijl zijn fans hopen op een terugkeer in de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws