Doodsangst: UFC’er Sanchez vreest voor zijn leven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Doodsangst: UFC’er Sanchez vreest voor zijn leven

Doodsangst: UFC’er Sanchez vreest voor zijn leven

Doodsangst: UFC'er Sanchez vreest voor zijn leven

Diego Sanchez voelt dat zijn leven in gevaar is omdat hij enkele van de geheimen van de UFC kent. De vechter werd vorige week aan de kant gezet door organisatie en nu vreest hij voor zijn leven.

De UFC’er Sanchez heeft sinds zijn ontslag een flink boekje open gedaan over de organisatie, ook maakte hij opnames openbaar tussen zijn manager Joshua Faber en officials van de UFC die er niet om liegen. In een recent gesprek met Sirius XM, uitte de 39-jarige enige bezorgdheid over zijn veiligheid vanwege de dingen die hij weet.

Ze gaan mij vermoorden

,,Ik sta nu buiten dit bedrijf. En om eerlijk te zijn, ga ik jullie beide jongens nu eerlijk vertellen. Ik ben bang, man. Ik ben bang voor mijn motherfucking leven”, vertelde Sanchez aan RJ Clifford en mede-UFC-veteraan Anthony Smith. ,Ik ben bang dat dit bedrijf, dit wereldwijde monopoliebedrijf van miljarden dollars, achter mij aan zal komen. “

Angst lijkt Sanchez in zijn greep te hebben en vreest hij voor zijn leven en repercussies door de UFC; ,,Over twee jaar zou er iets met me kunnen gebeuren. Misschien krijg ik een ongeluk met mijn truck, misschien gebeurt er iets. ‘Oh, Diego heeft een overdosis genomen, zelfmoord.’ Ik weet het niet. Maar ik zou niets boven het niveau van kwaad zetten dat binnen dit bedrijf heerst”, aldus Sanchez die impliceert dat de UFC zijn dood zou ensceneren.

Bekijk ook

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor,

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page