Einde aan gezeik: Saunders tegen Canelo gaat toch door Nieuws
Nieuws

Einde aan gezeik: Saunders tegen Canelo gaat toch door

Einde aan gezeik: Saunders tegen Canelo gaat toch door

WBO-koning Billy Joe Saunders en WBC en WBA-superkampioen Canelo Alvarez zullen toch de strijd aangaan met elkaar aankomende zaterdag 8 mei. De wedstrijd wa in gevaar was vanwege een meningsverschil over de ringmaat, vandaag heeft Saunders verrassend genoeg bevestigd dat het gevecht alsnog doorgaat.

Na een surrealistische dinsdag waar het super-middengewicht eenwording gevecht van dit weekend tussen Canelo en Saunders niet leek door te gaan, is de boel 180 graden gedraaid. De vader van Saunders zei gisteren dat het gevecht niet doorging omdat de boksring een afwijkende maat had.

Geen problemen meer

Echter zegt Billy Joe vandaag dat de zaak is opgelost: ,,Ik wil alleen maar zeggen dat ik blij ben dat het probleem is opgelost", zei Saunders. ,,Zoals je kunt zien, heb ik natuurlijk Canelo en [promotor] Eddie Hearn getagd in mijn laatste video. De ring is geen probleem. Duimen zijn omhoog. "

Saunders (30-0, 14 KO's) en vader Tommy hadden gedreigd terug te vliegen naar Engeland, omdat hij erop had aangedrongen dat de ringmaat te klein was en niet contractueel was overeengekomen. John Ryder en IBO-kampioen Carlos Gongora werden zelfs aangeprezen als vervangende tegenstanders, in het onwaarschijnlijke geval dat Saunders zich terugtrok, wat nu blijkt niet het geval is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws