Home / Nieuws / Diego Sanchez pleit voor supergevecht tussen Conor McGregor en Georges St-Pierre

Diego Sanchez pleit voor supergevecht tussen Conor McGregor en Georges St-Pierre

165 pond supergevecht tussen Conor McGregor en Georges St-Pierre op komst?

Als het aan Diego Sanchez ligt wel: “Conor McGregor, kom op broer. We hebben de gewichtsklasse van 165 kilo nodig. Je hebt de kracht met UFC en Dana White om het voor elkaar te krijgen. Jij als de eerste drie divisie kampioen staat in de boeken als de grootste MMA vechter aller tijden. De sport heeft deze gewichtsklasse nodig, Georges St-Pierre praat over 155-pond, 165-pond is realistisch. Laat het gebeuren. Geschiedenis in de maak. ” Schreef Diego Sanchez op zijn officiële Instagram.

Diego Sanchez pleit voor supergevecht tussen Conor McGregor en Georges St-Pierre

Diego Sanchez heeft het monumentale gevecht dat hij wil aangaan met de divisie

Dankzij Conor McGregor, en mede dankzij de manager van Frankie Edgar, Ali Abdel-Aziz, is de 165-divisie recenter besproken dan de afgelopen paar jaar. Destijds werd gelekt dat hij een 165-pond titel gevecht tijdens de UFC 222 wilde, weinigen geloofden het echt. Artem Lobov en later Dana White bevestigden echter dat McGregor inderdaad in gesprek was, om met Edgar te vechten. Nu heeft Diego Sanchez alles weer ter discussie gebracht en heeft hij het monumentale gevecht dat hij wil aangaan met de divisie.

Op dit moment is er op zijn minst een top vijf aan talent klaar om een ​​165-pond ‘super lichtgewicht’ divisie te vullen

Diego Sanchez zelf vocht in vier verschillende divisies in zijn krankzinnige 16-jarige carrière. De hypothetische gewichtsklasse zou zijn gewenste 165 pond divisie kunnen zijn. Een logische keuze voor een Conor McGregor titelgevecht op 165 zou zeker tegen Nate Diaz zijn, Sanchez maakt een geweldig punt om het zo voor elkaar proberen te krijgen, hoewel Georges St-Pierre het al een beetje had weggestopt. We gaan het zien!

Bekijk ook

Karate leraar schuldig aan verkrachting 9-jarig meisje

Een voormalige assistent-instructeur bij een karate dojo werd vorige week schuldig bevonden aan het verkrachten ...

Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video)

Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video)

Pro Wrestler Nick ‘Manic’ McCune schoot de politie te hulp die een verdachte die mes ...

19-jarig karate talent Idar Wederfoort timmert hard aan de weg

Foto Facebook Tijdens de in december in Venetië gehouden Karate Youth League van de WKF, ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT