Boksicoon Wilder doet UFC ster Ngannou schokkend voorstel Nieuws
Nieuws

Boksicoon Wilder doet UFC ster Ngannou schokkend voorstel

Boksicoon Wilder doet UFC ster Ngannou schokkend voorstel

Deontay Wilder heeft Francis Ngannou een schokkend voorstel gedaan. Eentje die de UFC-ster wellicht niet kan afslaan, twee keer vechten in boksen en MMA.

Hoewel Ngannou vooral Tyson Fury heeft uitgedaagd voor zijn eerste tegenstander buiten de UFC, heeft Wilder interesse in de strijd tegen de voormalige zwaargewicht kampioen. Tijdens een interview met Trill Boxing Talk werd 'The Bronze Bomber' gevraagd naar mogelijke gevechten met Ngannou.

De voormalige wereldkampioen boksen Wilder reageerde met een onverwacht aanbod om ook zelfs een MMA-gevecht te doen. “Ik heb zelfs over dit idee nagedacht. Laten we er een deal van twee gevechten van maken. Iedereen komt altijd boksen... Jij komt naar mijn huis, ik naar het jouwe... ", zei Wilder.

Deontay Wilder wil met Francis Ngannou de ring in

"Dat meen ik ook. Dat is iets waar ik al aan dacht sinds de eerste vonk van het idee. Weet je wat, ik wil iets anders doen. Omdat iedereen deze kruising tussen vechtsporten doet, en de MMA-jongens altijd naar boksen komen. Nn natuurlijk hebben ze geen staande vechten expertise zoals boksers dat hebben.

Ondertussen gaat Wilder nog een stap verder door 'The Predator' een deal voor twee gevechten aan te bieden, inclusief een MMA-gevecht, waardoor Ngannou zijn trappen en grondvechten kan gebruiken. Wilder stelde ook voor de gevechten in Afrika te houden. Gisteren werd bekend dat Glory Kickboxing ook in gesprek is met Ngannou om deze binnen te halen. Opties genoeg voor de Kameroener.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws