UFC-ster Francis Ngannou lijkt akkoord met gevecht tegen Tyson Fury Nieuws
Nieuws

UFC-ster Francis Ngannou lijkt akkoord met gevecht tegen Tyson Fury

UFC-ster Francis Ngannou lijkt akkoord met gevecht tegen Tyson Fury

Francis Ngannou voormalig UFC-zwaargewicht kampioen is klaar voor een gevecht met gemengde regels met boksicoon Tyson Fury.

Ex-kampioen Ngannou verliet vorige maand de UFC nadat hij er niet in was geslaagd overeenstemming te bereiken over een nieuw contract. Als gevolg hiervan werd Ngannou snel ontdaan van zijn zwaargewicht titel. Toch voelde de voormalige zwaargewichtkampioen zich niet afgewezen door de mislukte onderhandelingen.

Ngannou voegde later toe dat een UFC-terugkeer voor de toekomst niet van tafel is. Het zal echter niet gebeuren, aangezien hij zijn plannen voor een bokswedstrijd in juli heeft onthuld. Die bokswedstrijd zou eventueel tegen Tyson Fury kunnen komen.

De twee kampioenen zijn momenteel in gesprek over een duel later dit jaar. Als het gevecht plaatsvindt, zou het de eerste onbetwiste kampioen in het zwaargewicht zijn sinds Lennox Lewis meer dan twintig jaar geleden. Als het gevecht niet doorgaat, heeft Fury een idee in gedachten.

Tyson Fury biedt Francis Ngannou een gevecht op gemengde regels aan

Onlangs bood Tyson Fury Francis Ngannou een gevecht met gemengde regels aan. In een interview verklaarde de bokser dat de twee konden vechten in een kooi met handschoenen van vier ons, en volgens de regels van Queensberry. Fury vroeg zich zelfs af of ze Mike Tyson als speciale gastscheidsrechter konden bemachtigen.

Hoewel de ideeën misschien een beetje vergezocht zijn, lijkt de voormalige UFC-kampioen aan boord te zijn. Op Twitter zette Ngannou een vinkje naast alle verzoeken van Fury en vroeg of er nog meer verzoeken waren. Hij beëindigde ook de tweet door zich af te melden als de gemeenste man ter wereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws