🎥 Doorgedraaide Kickbokscoach slaat vechtster onderuit en grijpt deze bij de keel Nieuws
Nieuws

🎥 Doorgedraaide Kickbokscoach slaat vechtster onderuit en grijpt deze bij de keel

🎥 Doorgedraaide Kickbokscoach slaat vechtster onderuit en grijpt deze bij de keel

Monika Chochlikova werd vorige week op hardhandige wijze behandeld door haar coach die haar een klap gaf en naar de keel greep tijdens de Rajadamnern World Series in Thailand.

Tijdens haar gevecht met Karaked ging volgens haar coach Chochlikova schijnbaar niet hard genoeg in de strijd. Dus besloot haar coach een tik uit te delen en zijn pupil bij de keel te grijpen. Dit krijgt nu veel kritiek op social media.

Kickboks fans reageren geschokt op de beelden en vergelijke deze met een scene uit de karate kid waar karate trainer John Kreese zijn pupil opdracht gaf Daniel LaRusso hard aan te pakken. Dit liep echter verkeerd af in de film en de Cobra Kai vechter ging onderuit.

Echter in het geval van Chochlikova werkte het hardhandige standje klaarblijkelijk wel want zij maakte op brute wijze een einde aan het gevecht en tegenstander Karaked.

Met een nare elleboog stoot haalde Chochlikova het hoofd van Karaked open wat het einde inluidde van het gevecht. Het incident ligt onder vuur en er gaan stemmen op de betreffende coach te weren bij events.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws