De Iraanse Hulk is terug! 'sterker dan ooit bang voor niemand' (video) Nieuws
Nieuws

De Iraanse Hulk is terug! 'sterker dan ooit bang voor niemand' (video)

De Iraanse Hulk is terug! 'sterker dan ooit bang voor niemand' (video)

Sajad Gharibi de Iraanse Hulk was al sinds deelname aan een rampzalige bokswedstrijd het afgelopen jaar niet meer te zien geweest op sociale media. Maar nu is hij terug en sterker dan ooit.

De Iraanse werd beroemd vanwege zijn zwaar gespierde lichaam, maar leek klein en bang toen het eindelijk tijd was om voor de eerste keer te vechten. Photoshop had zijn werk gedaan maar in het echt was Gharibi helemaal niet zo groot. Gharibi zag er in het echt veel minder indrukwekkend uit dan op zijn Instagram-pagina.

Hij trok meer dan 1 miljoen Instagram-volgers aan door foto's van zichzelf te delen terwijl hij poseerde, gevechten aanging en gewichten in het rond smeet. Eén ding dat tijdens een rampzalige boksdebuut duidelijk werd, was dat de Iraanse Hulk helemaal geen idee had hoe hij eigenlijk moest vechten.

Iraanse Hulk weer boven water en sterker dan ooit

Toen zijn tegenstander, de bekende social media ster de Kazachse Reus een klap gaf, wilde hij meteen al opgeven. Hij werd zelfs verbannen door zijn eigen familie uit schaamte Het was een vernederende episode en de Iranese Hulk lijkt sindsdien offline te zijn geweest. Maar gisteren postte hij voor het eerst dit jaar weer op Instagram.

"Vorig jaar was ik zoals een boom die verslagen werd door de bijl van de meest vertrouwde persoon in mijn leven. Een bijl van verraad en bedrog. Maar ik had wortels", schrijft de Hulk. Het lijkt erop dat hij een nieuwe trainer heeft gevonden met een physique die nog meer indrukwekkend is dan de zijne. Hij deelt ook een inspirerend bericht waarin hij zijn volgers eraan herinnert om nooit op te geven.

Engelse bodybuilder en vriend van Glory kampioen Rico Verhoeven de Britse Martyn Ford beweerde dat hem 1 miljoen Amerikaanse dollar werd aangeboden om tegen de Iraanse Hulk te vechten. Dit ging uiteindelijk niet door na een duw van de Britse reus op de staredown tussen de twee.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws