Iraanse Hulk vermist! Waar is hij toch gebleven? Nieuws
Nieuws

Iraanse Hulk vermist! Waar is hij toch gebleven?

Iraanse Hulk vermist! Waar is hij toch gebleven?

De Iraanse Hulk, wiens naam echte Sajad Gharibi is, heeft zich onopvallend stil gehouden sinds de schokkende knock-out in de eerste ronde in zijn boksdebuut.

De ster van de sociale media die wordt beschuldigd van het misleiden van de vechtwereld, kreeg meer vragen dan antwoorden nadat hij voor het eerst live in een gevecht verscheen.Echter, vóór de confrontatie was de man die de Hulk moest helpen zich voor te bereiden op de strijd bezorgd.

Waar is hij toch?

Hij wilde niet dat de Hulk zou vechten nadat hij zijn boksvaardigheden niet genoeg had kunnen verbeteren. Dit scenario bracht Gharibi in een moeilijke situatie. Hij moest het gevecht accepteren en vertrouwen op het beetje bokskennis dat hij in de praktijk had weten te brengen. Of hij kon een boete betalen voor het afzeggen.

Naar verluidt had hij daar het geld niet voor. Daarom werd de Hulk in het nauw gedreven, als de protagonist van een van de meest gênante gevechten ooit gezien. Echter na een korte uitleg na het miserabele gevecht is er niets meer vernomen van de Hulk. De fans die hij verzamelde maken zich zorgen en vragen af wat er is gebeurt met de Iraniër.

Niets meer laten horen

Sinds het gevecht heeft Gharibi al zijn foto's verwijderd van hem die verschijnt als een kolossale reus, waarvan veel fans denken dat ze zijn gemanipuleerd. Het lijkt erop dat Gharibi stevig afstand neemt van "de Iraanse Hulk" te zijn. Hij heeft nog niets gepost na het debacle van zijn boksdebuut.

,,Waar is de Hulk, zou hij in de problemen zijn geraakt in Iran", vraagt een fan zich af. ,,Wat het ook is hij is spoorloos, misschien moeten we hem als vermist opgeven", meldt een andere fan. Wat er ook is gebeurt Gharibi's mislukte pogingen in de boksring, zijn een les voor iedereen in de toekomst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws