Terug van weggeweest! Iraanse Hulk duikt weer op voor gevecht Nieuws
Nieuws

Terug van weggeweest! Iraanse Hulk duikt weer op voor gevecht

Terug van weggeweest! Iraanse Hulk duikt weer op voor gevecht

Sajad Gharibi bijgenaamd de Iraanse Hulk lijkt weer op te duiken. Een vechtsport organisatie zou interesse hebben inde photoshop reus.

Vorig jaar haalde de Iraanse Hulk meerdere keren de headlines. Te boek staande als de grootste en gevaarlijkste vechter ooit werd hij gekoppeld aan een gevecht met mede reus Martyn Ford. Deze reisde zelfs af naar ons land om te trainen met Glory Kickboks Kampioen Rico Verhoeven.

De Iraanse Hulk keert terug

Echter viel dit gevecht in het water toen bleek dat de Iraanse Hulk niet zo groot en sterks was als dat deze deed voorkomen. Hij werd als snel ontmaskerd en drama volgde, het werd zo erg dat zelfs zijn eigen ouders hem niet meer wilde spreken.

Nu lijkt de Hulk weer in beeld en ging het gerucht rond dat Gharibi door de Poolse FAME MMA organisatie ingelijfd zou worden. Wojtek Gola en een andere mede-eigenaar van FAME MMA Rafał Pasternak Gharibi hebben de Hulk in Iran zelfs geprobeerd te ontmoeten. Wat in eerste instantie uitliep op een teleurstelling.

Iraanse Hulk kan naar Rusland

"We krijgen hem met geen mogelijkheid te pakken. Hij ziet eruit als een dik mannetje. Hij kan helemaal niet vechten. Dit is een hoax en fotomontage", zegt Gola tegen MMA.pl. "Ik ging met Rafał naar Iran en toen we elkaar zagen, vielen we bijna van de stoel. Toen hebben we erover nagedacht, misschien ziet hij er cool uit in de video, maar toen hebben we het geanalyseerd en de man is gewoon dik."

Toch zou het zo zijn dat een Russische vecht organisatie De Hulk wel zou willen inlijven. Deze organiseren freak fights en zouden openstaan voor een gevecht tussen de papieren reus en een van hun even zo discutabele vechters. Wordt vervolgd.....?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws