⚠️ Gevaar! Deze Glory kickbokser is een echt probleem (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

⚠️ Gevaar! Deze Glory kickbokser is een echt probleem (video)

⚠️ Gevaar! Deze Glory kickbokser is een echt probleem (video)

Bahram Rajabzadeh scoorde afgelopen weekend een knock-out overwinning vroeg in de eerste ronde op Luis Tavares, die zijn debuut in het zwaargewicht maakte.

Een beter visitiekaartje had Bahram Rajabzadeh niet af kunnen geven afgelopen weekend tijdens Glory 86 in het Duitse Essen. Het lukte de Azerbeidzjaan om de doorgewinterde Luis Tavares razendsnel knock-out te trappen met een headkick.

Taveres die lef toonde door in een zwaardere gewichtklasse te vechten, leek volgens critici niet zichzelf in het gevecht. De voormalige Enfusion kampioen is normaliter niet voor een kleintje vervaard.

Bahram Rajabzadeh is een gevaar voor de Glory zwaargewicht divisie

Echter was Rajabzadeh, Tavares te snel af en nam de winst mee naar huis. De fans waren enthousiast en zien Rajabzadeh graag snel terug in de ring, en stellen zelfs voor deze in de Grand Prix mee te nemen.

Ook Glory zelf erkent de kickbokser als een gevaarlijke toevoeging in het zwaargewicht. "Bahram Rajabzadeh gaat een probleem worden in de zwaargewicht divisie", schrijft de organisatie. Glory werkt hard aan de opvolging van legendes als rico Verhoeven en Badr Hari, en Rajabzadeh lijkt daar een van de voorbeelden van.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws