'Dat wordt slopen!' Boksicoon Joshua over vechten in de UFC Nieuws
Nieuws

'Dat wordt slopen!' Boksicoon Joshua over vechten in de UFC

'Dat wordt slopen!' Boksicoon Joshua over vechten in de UFC

Boksster Anthony Joshua heeft geen interesse voor deelname aan de UFC. Het Britse boksicoon zegt dat hij totaal gesloopt zou worden als hij de MMA-kooi in zou stappen.

Zolang er vechtsporten zijn geweest, zijn er crossover-pogingen geweest. Maar Anthony Joshua zal daar niet snel aan mee doen. Alhoewel hij wel kickboks ervaring heeft, lijkt een overstap naar het MMA hem helemaal niks.

Niks voor mij

Toch zijn het vaak de vechters die goed kunnen boksen die succes zaaien bij de UFC zoals Dustin Poirier, als het dan over staande vechten gaat. In een vragenuurtje reageerde Joshua open en eerlijk over een stap naar de UFC.

"Ik zou op mijn bek gaan en gesloopt worden. Alle eer aan al die jongens, maar het is niet mijn ding", zei Joshua. ,,Ik heb respect voor die jongens die jarenlang tijd hebben besteed aan trainen, worstelen, worstelen, stand-up, takedown en grond vechten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws