Dustin Poirier maakt Michael Chandler af in UFC-gevecht van het jaar | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Dustin Poirier maakt Michael Chandler af in UFC-gevecht van het jaar | video

Dustin Poirier maakt Michael Chandler af in UFC-gevecht van het jaar | video

Dustin Poirier kwam vandaag als overwinnaar uit de strijd tijdens UFC 281. Michael Chandler ging in de derde ronde ten onder in Madison Square Garden via een verwurging door Poirier.

Ronde 1 was een van de beste van het jaar, met beide 155-ponders die grote, bijna vechtlustige momenten produceerden. Chandler ontketende zijn gepatenteerde spervuur ​​​​van explosieve stoten en trappen om Poirier schijnbaar pijn te doen.

De oude UFC-veteraan was in staat om de aanval te overleven voordat hij de ronde naar zich toe haalde met zijn eigen straffende reeks aanvallen waarbij Chandler bebloed en gekneusd achterbleef. Tweede ronde was heftig met een hevig bloedende Chandler die even Poirier domineerde.

Het was een indrukwekkende comeback voor Poirier nadat hij in de tweede ronde werd gedomineerd door Chandler, die een vroege takedown verdiende en Poirier een groot deel van de ronde controleerde. Uiteindelijk lukte het Poirier een rear naked choke vast te zetten om de ronde te beëindigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws