Buakaw breekt hand Saenchai in Bareknuckle clash: '596 Gevechten later' (video) Nieuws
Nieuws

Buakaw breekt hand Saenchai in Bareknuckle clash: '596 Gevechten later' (video)

Buakaw breekt hand Saenchai in Bareknuckle clash: '596 Gevechten later' (video)

Buakaw versloeg Saenchai gisteren in de strijd der legendes in een explosieve 5 ronde oorlog in Thailand, maar dit eindigde minder positief voor Saenchai die verloor en ook nog eens zijn hand brak.

Buakaw en Saenchai hadden een geweldige strijd van 5 ronden in Thailand's 'Bare Knuckle FC 5'. Met samen 597 gevechten op hun Palmares was ook een gevecht tussen ouden vrienden. In de wedstrijd werd de vriendschap even vergeten voor bittere rivaliteit.

De Thaise vechtslegendes zetten hun vriendschap 5 rondes van twee minuten opzij en zetten een uniek spektakel neer waar je als fan zeker van kunt genieten. De winnaar op punten was Buakaw, die meer agressie toonde in zijn spel.

Saenchai vocht met een gebroken hand

Saenchai verloor hier na vele jaren, waarbij de stoten uitwisseling tussen de twee indrukwekkend was gedurende bijna de gehele duur van de ontmoeting, die zeer intens was.

Tegen het einde van de vierde ronde zag Saenchai er extreem versuft uit door de stoten die hij kreeg van Buakaw. Naar nu blijkt brak Saenchai al in de eerste ronde zijn hand en kon niet volgas de partij in. De legende deelde op social media zijn relaas en de foto's als bewijs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws