Boksicoon Deontay Wilder wil wangklap uitdelen: 'carrière switch' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Deontay Wilder wil wangklap uitdelen: 'carrière switch'

Boksicoon Deontay Wilder wil wangklap uitdelen: 'carrière switch'

Zwaargewicht bokser Deontay Wilder heeft zijn interesse geuit in een mogelijke toekomstige carrière in Power Slap. "Ik denk dat ik er een carrière in heb"

In de wereld van het zwaargewicht boksen zijn er maar weinig die harder kunnen slaan dan Deontay Wilder. De voormalige wereldkampioen staat berucht om zijn vermogen om tegenstanders met één verpletterende stoot neer te slaan, en het lijkt erop dat hij voorlopig niet wil stoppen.

De 38-jarige bokser, die al een tijdje hintte op een gevecht met Anthony Joshua, woonde onlangs een Power Slap evenement bij. Zoals MMA-fans weten, is Power Slap een onderneming die de laatste maanden veel tijd in beslag heeft genomen van UFC-president Dana White.

Wilder's grote ambitie

Vanuit commercieel oogpunt zou dit uiteraard enorm zijn voor Power Slap. Wilder is misschien niet de grootste naam in het boksen, maar hij heeft zeker genoeg sterrenkracht om enkele sceptici te overtuigen om naar het product te kijken.

Dat betekent niet dat hij iedereen die kritiek op hem heeft zal kunnen overtuigen, maar het feit dat Wilder betrokken is bij een groot gevecht met 'slaps' is genoeg om de aandacht te trekken. Voorlopig wachten fans echter af om te zien wat zijn volgende zet zal zijn in de boksring.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws