Waar Tyson Fury vs Francis Ngannou live stream kijken in Nederland: Starttijd en meer... Nieuws
Nieuws

Waar Tyson Fury vs Francis Ngannou live stream kijken in Nederland: Starttijd en meer...

Waar Tyson Fury vs Francis Ngannou live stream kijken in Nederland: Starttijd en meer...

Tyson Fury en Francis Ngannou hoofdrolspelers in Een enorm Zwaargewicht Evenement in Saoedi-Arabië. Botsing tussen Wereldkampioenen in Boksen en MMA in een Sensationele Crossover Strijd.

In een langverwacht gevecht dat de wereld van zowel boksen als MMA zal verenigen, zullen Tyson Fury en Francis Ngannou de strijd met elkaar aangaan. Dit titanengevecht zal de headliner zijn van het Riyadh-seizoen 2023 in Saoedi-Arabië en heeft al de aandacht getrokken van sportliefhebbers over de hele wereld.

De confrontatie tussen deze twee wereldkampioenen belooft een spektakel te worden dat niemand wil missen.

Hoelaat Begint Fury vs Ngannou?

Het PPV-evenement begint om 19.00 uur Nederlandse tijd op DAZN wereldwijd. Verwacht wordt dat Tyson Fury en Francis Ngannou rond 23:00 uur tegen elkaar de ring in zullen gaan.

Wanneer en Waar Vindt Fury vs Ngannou Plaats?

De sensationele crossover-wedstrijd vindt plaats in Riyadh, Saoedi-Arabië, op zaterdag 28 oktober. Een speciaal gebouwde arena zal twee ringen bevatten: één voor het voorprogramma en één voor het hoofdevenement. De ring voor het hoofdevenement zal voor het eerst worden gebruikt wanneer Fury en Ngannou de ring betreden.

Hoeveel Ronden Telt Fury vs Ngannou?

Het gevecht tussen Tyson Fury en Francis Ngannou staat gepland voor 10 ronden in het zwaargewicht. Het WBC-titel van Fury staat NIET op het spel.

Hoe Kan Ik Fury vs Ngannou Bekijken en Wat Kost Het?

Het gevecht zal live worden gestreamd DAZN voor Nederlandse fans en zal slechts €9.90 kosten om te zien. Op TNT Sports Box Office in het Verenigd Koninkrijk voor £21,95. Amerikaanse fans kunnen de actie volgen via ESPN+ PPV tegen een prijs van $79,99.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws