🎥 Afgrijselijk! Eerste Wangklap vrouwenwedstrijd eindigt op gruwelijke wijze Nieuws
Nieuws

🎥 Afgrijselijk! Eerste Wangklap vrouwenwedstrijd eindigt op gruwelijke wijze

🎥 Afgrijselijk! Eerste Wangklap vrouwenwedstrijd eindigt op gruwelijke wijze

Sheena Bathory, hét nieuwe gezicht van Power Slap of zal het hier eindigen na de brute knock-out die zij afgelopen nacht uitdeelde aan Christine Wolmarans, tijdens de eerste officiele dames wedstrijd van de organisatie..

Power Slap de wangklap organisatie van UFC vechtbaas Dana White ligt flink onder vuur na haar laatste event afgelopen nacht waar Sheena Bathory haar opponent Christine Wolmarans zo hard knock-out klapte dat deze een epileptische reactie had. In een spannende eerste ronde leek Wolmarans Bathory's harde klap behoorlijk goed te kunnen verdragen.

De twee atleten zetten alles op alles om de eerste vrouwenwedstrijd in de geschiedenis van Power Slap tot een onvergetelijk spektakel te maken. Echter, tot groot verdriet van Wolmarans en tot verbazing van het publiek, werd ze genadeloos knock-out geslagen door Bathory in de tweede ronde van de wedstrijd. Dit leidde tot anti reacties van uit de sportwereld die het Slappen veroordelen.

Waarom epilepsieaanvallen optreden na een hoofdtrauma

"Een traumatisch hersenletsel veroorzaakt door een knock-out verhoogt risico op aanvallen, zowel onmiddellijk. In sommige gevallen, levenslang. Dit komt door verstoring van de normale elektrische signalen in de hersenen, veroorzaakt door zwelling of andere aandoeningen na het letsel."

Ook UFC vechtbaas White komt er niet zonder commentaar van af. Deze krijgt flink wat commentaar dat hij het wangklappen promoot. "Terwijl veel van de eerste generatie MMA-vechters worstelen met de realiteit van CTE (hersenletsel), hebben toezichthouders de weg vrijgemaakt voor deze afschuwelijke ‘sport’.Opzettelijk hersentrauma veroorzaken. Met ‘atleten’ die zich niet mogen verdedigen. Puur afval", schrijft Erik Magraken, advocaat en MMA jurylid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws