Bekende kickbokser (23) overleden bij verkeersongeluk: 'Groot ONE Championship talent' Nieuws
Nieuws

Bekende kickbokser (23) overleden bij verkeersongeluk: 'Groot ONE Championship talent'

Bekende kickbokser (23) overleden bij verkeersongeluk: 'Groot ONE Championship talent'

Fariyar Aminipour, een 23-jarige kickbokser die uitkwam voor de ONE Championship, is gisteren tragisch om het leven gekomen. Volgens berichten was er sprake van een motorongeluk in Phuket, Thailand. Aminipour, bekend om zijn indrukwekkende prestaties in de ring, was een rijzende ster in de wereld van kickboksen.

Een schokkend bericht van Tiger Muay Thai

Zijn sportschool, Tiger Muay Thai, bracht het droevige nieuws naar buiten via sociale media. In een emotionele verklaring lieten zij weten: "Met zeer zware harten delen wij mee dat Fariyar Aminipour plotseling is overleden. Op slechts 23-jarige leeftijd had Fariyar al zoveel bereikt en was hij hard op weg om zijn droom te verwezenlijken: wereldkampioen worden bij ONE. Zijn nalatenschap zal voortleven en nooit vergeten worden."

Fariyar Aminipour werd gezien als een van de grootste talenten binnen ONE Championship. Zijn laatste gevecht vond plaats tegen Kulabdam Sor Jor Piek Uthai in december, tijdens ONE Friday Fights 46: Tawanchai vs. Superbon. Dit was zijn eerste verlies na een reeks overwinningen.

Het plotselinge overlijden van Aminipour is een grote schok voor de kickbokswereld. Zijn toewijding, vaardigheid en potentieel maakten hem tot een geliefde atleet, zowel binnen als buiten de ring. De kickboksgemeenschap rouwt om het verlies van een veelbelovende sporter wiens carrière abrupt tot een einde kwam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws