Sloopklaar voor 'Mortal Kombat': Engste man treft mede-reus in Februari Nieuws
Nieuws

Sloopklaar voor 'Mortal Kombat': Engste man treft mede-reus in Februari

Sloopklaar voor 'Mortal Kombat': Engste man treft mede-reus in Februari

Martyn Ford, ook bekend als 'de engste man ter wereld', heeft zijn indrukwekkende fysieke gesteldheid en boksvaardigheden getoond in aanloop naar een mogelijk MMA-gevecht met Eddie Hall in februari. Ford, een goede vriend van Glory wereldkampioen Rico Verhoeven, bereidt zich voor om voormalig sterkste man Hall te verslaan.

De Britse bodybuilder Ford liet op Instagram zien dat hij in topvorm is voor wat belooft een intrigerende stap te worden in de wereld van de vechtsport in 2024.

Van training tot gevecht

In een video op Instagram is te zien hoe Ford op een boksmachine slaat, wat aantoont dat hij al in optimale vorm is voor het gevecht. Bij de video schreef hij: "Wat begon als een beetje plezier, heeft nu mijn smaakpapillen geprikkeld lol …. Training voor Mortal Kombat heeft me zeker een nieuwe hobby gegeven, tijd om 2024 naar een nieuw niveau te tillen …" Deze uitspraak benadrukt zijn enthousiasme en toewijding voor zijn nieuwe uitdaging in de vechtsport.

Ford's weg naar de ring

Ford is al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar de vechtsport en kwam dichtbij een gevecht met de Iraanse Hulk, maar dat werd uiteindelijk geannuleerd. In februari krijgt hij echter zijn kans wanneer hij deelneemt aan een viermanseliminator, waar ook zijn vriend en mede-sterke man, Hall, aan deelneemt.

Dit evenement belooft niet alleen een test te zijn van Ford's vechtkunsten, maar ook een spannende toevoeging aan de wereld van de vechtsport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws