Bob Sapp zegt dat Mike Tyson hem ontwijkt: 'Dit is de reden'
Home / Nieuws / Bob Sapp zegt dat Mike Tyson hem ontwijkt: ‘Dit is de reden’

Bob Sapp zegt dat Mike Tyson hem ontwijkt: ‘Dit is de reden’

Bob Sapp zegt dat Mike Tyson hem ontwijkt: 'Dit is de reden'

Bob Sapp MMA en kickboks-veteraan, neemt Mike Tyson onder vuur en beweerd dat de bokslegende bang is om hem binnen de boksring te ontmoeten. Reden Tyson zou een foto van Sapp hebben gezien waarop deze er opgepompt uitziet.

De reusachtige Sapp bouwde zijn naam op in verschillende vechtsporttakken zoals worstelen, kickboksen en MMA. ‘The Beast’ deed al meer dan 16 jaar mee aan MMA en kickboksen sinds 2002. De 48-jarige is misschien geen geweldige atleet en heeft talloze verliezen geleden in zijn carrière.

Maar Sapp heeft een vermakelijke en charismatische persoonlijkheid waar veel vechtsportfans van houden. Sapp stopte uiteindelijk met beide sporten in 2018. Onlangs daagde Sapp opnieuw voormalig wereldkampioen zwaargewicht Tyson uit om tegen hem te vechten. Deze lijkt echter niet te happig op een confrontatie met Sapp.

Hij durft niet

Sapp beweerde dat Tyson bang voor hem is en dat hij de reden was dat Mike Tyson stopte met boksen. Hij zegt zelfs dat hij degene was die Tyson populair maakte. “We raakten voor het eerst betrokken in 2003 in Las Vegas. Er werd wat geduwd en geschreeuwd toen ik hem ontmoette in het Bellagio. Ik ben verantwoordelijk om hem uit zijn pensioen te halen”, zegt Sapp (lees verder onder video).

Dit is niet de eerste keer dat Sapp Tyson roept. Eerder deelde hij een hilarische video waarin hij ‘Iron’ Mike bespotte en beledigde. Tyson onthulde tijdens de Joe Rogan Experience dat hij eigenlijk verondersteld werd tegen Sapp te boksen in zijn demonstratiewedstrijd in 2020. Om redenen heeft Sapp het echter niet gehaald om met Tyson te boksen en collega-boksveteraan Roy Jones Jr werd gekozen om Sapp te vervangen.

Bekijk ook

'Getikt!' Vechter zwaar pissed off na verliezen wedstrijd

‘Getikt!’ Vechter zwaar pissed off na verliezen wedstrijd (video)

Toch oordeelde de jury dat zijn tegenstander

UFC-ster McGregor maakt comeback tegen Michael Chandler

Tegenstander UFC-ster McGregor comeback bekend gemaakt!

De Ierse superster McGregor heeft sinds UFC 264 in juli 2021 niet meer gevochten

Engste Man deelt rake klappen uit! 'Eindelijk zover'

Engste Man deelt rake klappen uit! ‘Eindelijk zover’ (video)

Ford bleef met verwoestende kracht op de romp va

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page