'Ik maak hem af!' Rus wil UFC kampioen Pereira slopen MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik maak hem af!' Rus wil UFC kampioen Pereira slopen

'Ik maak hem af!' Rus wil UFC kampioen Pereira slopen

Khamzat Chimaev wil het opnemen tegen de nieuwbakken UFC middengewicht kampioen Alex Pereira. De beruchte Rus zweert de voormalige Glory kampioen binnen slechts één ronde te verslaan.

Braziliaan Pereira versloeg zijn oude kickboksrivaal Israel Adesanya in de headliner van UFC 281 gisteren door technische knock-out in de vijfde ronde. Hierbij slaagde Pereira er in om de titel te winnen en zijn derde overwinning op Adesanya te behalen, de twee voorgaande in kickboksen meegerekend.

Critici zeggen dat het voor Pereira moeilijk zal worden zijn titel te behouden als hij tegen andere vechters zal komen te staan. Vooral die het worstelen goed beheersen, iets waar de Braziliaan van liet zien in tekort te schieten. Chimaev is zo'n worstelaar en ruikt een kans op de titel.

Ik pak je titel

“Laat me vechten met deze man, ik maak hem af. Alex Pereira gefeliciteerd, laten we eens kijken wie het beste is, gemakkelijk geld. Klaar om te vechten in Brazilië, laten we kampioen worden", schreef Chimaev die in het weltergewicht vecht.

Kort daarna ging de Rus naar Instagram om zijn eigen professionele MMA-record (12-0) te vergelijken met dat van Pereira (6-1). Hij vroeg Dana White, de UFC-baas om het gevecht mogelijk te maken. Chimaev concludeerde dat hij zelfs klaar is om vijandelijk gebied te betreden en tegen Pereira in zijn eigen land te vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws