Beenloze vechter maakt MMA-debuut! 'Echte vechter' (video) Nieuws
Nieuws

Beenloze vechter maakt MMA-debuut! 'Echte vechter' (video)

Beenloze vechter maakt MMA-debuut! 'Echte vechter' (video)

Zion Clark een voormalige All-American worstelaar die zonder benen werd geboren, zal later dit jaar zijn MMA-debuut maken. Clark heeft de woorden "geen excuses" op zijn rug getatoeëerd, en hij leeft zeker volgens dat motto.

Op 17 december zal Clark voor het eerst deelnemen aan een MMA-wedstrijd. In een interview met TMZ Sports besprak de voormalige All-American worstelaar zijn debuut in de kooi en beloofde hij "valide mensen neer te slaan".

Een echte vechter

"Het is hetzelfde als worstelen voor mij," zei Clark. "Ik worstel gewoon tegen valide mensen en ik versla valide mensen. Nu vecht ik tegen valide mensen, en ik ga valide mensen uitschakelen. Zo simpel is het. Ik ben een vechter."

Zion Clark werd geboren met een zeldzaam geboorteafwijking genaamd caudaal regressiesyndroom, een aandoening die de ontwikkeling van de onderste helft van het lichaam schaadt. De aandoening komt voor bij elke 60.000 levendgeborenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws