'Ik sla Jake Paul verrot!' Fury klaar voor bokswedstrijd (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ik sla Jake Paul verrot!' Fury klaar voor bokswedstrijd (video)

'Ik sla Jake Paul verrot!' Fury klaar voor bokswedstrijd (video)

Jake Paul verstoorde gisteren de bokswedstrijd van Tommy Fury in Dubai. Dit resulteerde er in dat John Fury de vader van de bokser zijn shirt uittrok en Paul een lesje wilde leren. Vandaag verklaren Tommy en vader Fury dat een gevecht met Paul afgesproken is.

Dat Paul in Dubai vervelend kwam doen was te verwachten. Hij stond gepland tegen Tommy de boksen maar deze mocht Amerika niet in vanwege vermeende banden met de Ierse maffia. Dit liet de jongere broer van boksicoon Tyson Fury zonder gevecht en een dikke zak met geld.

Ik sla hem verrot

Tijdens de escalatie gisteren werd volgens Tommy duidelijk dat het Paul wel goed uitkwam dat de Brit niet mocht vechten. ,,Ik keek in zijn ogen die strontzak durft niet tegen mij de ring in. Ik sla hem verrot", zei Tommy. Vader John verklaarde dat hij met de manager van Paul vecht deal heeft gesloten.

,,Wij hebben elkaar de hand geschud en afgesproken dat het gevecht er komt begin 2023", zegt John Fury. ,,In mijn wereld zegt het schudden van handen meer dan een papieren contract." Alhoewel de Fury's zeggen dat Paul niet durft te vechten zeggen critici voorzichtig te zijn.

In zijn korte bokscarrière heeft Paul laten zien best wel wat in huis te hebben. ,,Die jongen kan echt wel stoten uitdelen. Onderschat hem niet", zei de bekende bokscoach Freddie Roach recentelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws