Rico Verhoeven krijgt knietje van Koning Willem Alexander! 'Echte vechtjas' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven krijgt knietje van Koning Willem Alexander! 'Echte vechtjas'

Rico Verhoeven krijgt knietje van Koning Willem Alexander! 'Echte vechtjas'

Rico Verhoeven, de befaamde Glory Kickboxing kampioen, kreeg gisteren een knietje van niemand minder dan de Nederlandse koning Willem-Alexander zelf.

De twee iconen ontmoetten elkaar gisteren bij de Formule 1-races op het Zandvoort Circuit gebeurde er iets onverwachts tijdens het grootschalige sportevenement en de beelden van hun ontmoeting brachten een glimlach op vele gezichten.

Rico Verhoeven krijgt knietje van Koning Willem Alexander! 'Echte vechtjas'

Rico Verhoeven, die bekend staat om zijn ongeëvenaarde prestaties in de wereld van het kickboksen, bevond zich op het circuit om de Formule 1-races bij te wonen. De koninklijke aanwezigheid van Koning Willem-Alexander voegde een extra vleugje koninklijke grandeur toe aan het al opwindende evenement.

Rico Verhoeven, Glory Kickboxing Kampioen, Ontmoet Nederlandse Koning Willem-Alexander bij Formule 1 Races

Terwijl de raceauto's met hoge snelheid langs het circuit raasden, namen zowel Verhoeven als Koning Willem-Alexander even de tijd om bij te praten. Dit leidde tot enkele spontane en levendige foto's die al snel viraal zullen gaan op sociale media.

Het ziet er naar uit dat de koning zijn mannetje kan staan als het op vechten aankomt, maar dat lijkt logisch want zijn voorvaderen waren ook echte vechtjassen. Verhoeven op zijn beurt liet weten vereerd te zijn om de koning te ontmoeten: "Toen Zijne Majesteit de Koning de koning van het kickboksen de baas was 💪🏻 “het eindigde in een KONINKLIJKE gelijkspel”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws