Trainer van topbokser Daniel Dubois dreigt! 'Ik sla iedereen de bek dicht' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Trainer van topbokser Daniel Dubois dreigt! 'Ik sla iedereen de bek dicht'

Trainer van topbokser Daniel Dubois dreigt! 'Ik sla iedereen de bek dicht'

In een opmerkelijke reactie op de beschuldigingen van opgeven die zijn geuit na de nederlaag van Daniel Dubois tegen Oleksandr Usyk, heeft trainer Don Charles zich fel uitgesproken.

Coach Charles, die al lange tijd de hoek van Dubois bemant, reageerde op de kritiek met sterke woorden tijdens een persconferentie vandaag. "Laat de eerste persoon maar naar voren komen en het recht in mijn gezicht zeggen," zei Charles met vastberadenheid. "Ik sla deze zo hard op zijn bek, eens kijken of nog beweerd wordt dat hoj opgaf. Waarschijnlijk word ik gearresteerd, maar ik zal je in je op je bek slaan."

Daneiel Dubois gaf niet expres op tegen Oleksandr Usyk

De uitspraak van Charles komt nadat er online en in de media kritiek is over de prestatie van Dubois in zijn gevecht tegen Usyk gisteren en of hij wel of niet doorzette tot het einde. Sommigen hebben gesuggereerd dat Dubois de handdoek in de ring gooide voordat het gevecht officieel was beëindigd.

Charles leek echter duidelijk geërgerd door deze beschuldigingen en nam het krachtig op voor zijn pupil. "Mensen die gemakkelijk praten hebben geen idee wat er in de ring gebeurt," benadrukte hij. "Daniel heeft keihard getraind en gevochten tegen een geduchte tegenstander. Ik weet uit eerste hand hoe vastberaden hij is. Deze beschuldigingen zijn respectloos tegenover zijn inzet."

De uitspraak van Don Charles heeft de aandacht getrokken en verdeelde meningen in zowel de boksgemeenschap als daarbuiten. Terwijl sommigen zijn passie voor de verdediging van zijn bokser prijzen, hebben anderen gewezen op het belang van respectvolle communicatie, zelfs in het heetst van de strijd.

De controverse blijft de gemoederen bezighouden en werpt een schijnwerper op de spanningen en emoties die gepaard gaan met de wereld van het professionele boksen. Met beide zijden van het debat die hun standpunt innemen, blijft het een kwestie van persoonlijke interpretatie of Daniel Dubois al dan niet de strijd voortzette tegen Oleksandr Usyk tot het einde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws