Badr Hari onderwerp van heftige beschuldigingen: 'De aasgieren slaan weer toe' Nieuws
Nieuws

Badr Hari onderwerp van heftige beschuldigingen: 'De aasgieren slaan weer toe'

Badr Hari onderwerp van heftige beschuldigingen: 'De aasgieren slaan weer toe'

Badr Hari wordt door de Nederlandse roddelpers flink op de huid gezeten, zo beweerd Juicechannel dat de kickbokslegende een affaire zou hebben met zijn babysitter.

Het is weer eens zover dat Badr Hari onder vuur ligt door de roddelaars in ons land. Coach Mike Passenier voorspelde het al dat de kickbokser na zijn laatste verlies belaagd zou worden door 'aasgieren'. Gisteren kwam roddelkanaal Juicechannel van de hand van kwaadspreek koningin Yvonne Coldeweijer nog even een bijdrage aan doen.

Deze beschuldigen Badr Hari zonder direct bewijs er van een relatie te hebben met Eefje Plet, de babysitter van zijn kinderen. Ook wordt vermeld dat de vrouw van Badr Daphne daar geen problemen mee zou hebben, en omwille van de kinderen niet zou willen scheiden.

Badr met rust laten

Nu slingert het kanaal wel vaker zaken de lucht in, maar de fans van Badr zijn er woest om. Zo zijn hun reacties op diverse berichten over het vermeende vreemdgaan niet mis. "Nou nou wat een wereldnieuws, moeten jullie je niet met sport bezig houden", schrijft een fan onder een bericht bij Sportnieuws.nl.

badr hari

Tegenstanders van Badr gaan er graag in mee en zien dit als de oorzaak van zijn verliezen in het kickboksen: "Vandaar al die nederlagen tijdens zijn wedstrijden. Karma is beating his ass", leest een reactie op Axed.nl. Hoe het ook zei de algemene mening is dat dit een zaak is tussen Badr en zijn vrouw: 'Als zij er ok mee is wat doen jullie dan moeilijk", schrijft een fan in reactie op Juicechannel.

badr hari 1

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws