'Badr Hari moet stoppen maar hij sloeg wel iedereen kapot in de ring': Ex-Glory kampioen spreekt Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Badr Hari moet stoppen maar hij sloeg wel iedereen kapot in de ring': Ex-Glory kampioen spreekt

'Badr Hari moet stoppen maar hij sloeg wel iedereen kapot in de ring': Ex-Glory kampioen spreekt

Badr Hari verloor recentelijk zijn wedstrijd tegen Uku Jurjendal en de Marokkaanse kickbokslegende er niet in slaagde zijn verliesreeks goed te maken. De fans zijn in spanning wat er gaat gebeuren. Stopt hun idool of komt er toch nog een wedstrijd, ex-glory kampioen Cedric Doumbe is er duidelijk over, hij kan beter stoppen.

Cédric Doumbe over Badr Hari: “Het Badr-gevecht? Het maakte me verdrietig", zegt Doumbe de voormalige Glory kampioen die zelf lange tijd zijn titel wist te behouden. Hij stopte met kickboksen en startte een succesvolle MMA-carrière.

Badr Hari sloeg iedereen kapot in de ring

"De echte Badr Hari: hij slaat ze allemaal kapot! Hij moet stoppen om het goede beeld dat we van hem hebben, te behouden. Badr is onze grote broer. Hij moet stoppen", benadrukt Doumbe.

Tot nu toe is er nog geen duidelijkheid of er nog een wedstrijd komt waarin Badr afscheid zal nemen. Fans hopen van wel en willen de legende graag nog een keer zien schitteren in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws