Badr Hari: 'Niemand vecht terug, je ziet alleen maar de dood' Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'Niemand vecht terug, je ziet alleen maar de dood'

Badr Hari: 'Niemand vecht terug, je ziet alleen maar de dood'

De legendarische kickbokser Badr Hari heeft opnieuw zijn steun uitgesproken voor de slachtoffers in Gaza die omkomen door toedoen van de Israëlische aanvallen en bombardementen. Badr spreekt duidelijke woorden.

Badr Hari heeft zich herhaaldelijk uitgesproken over de situatie in Gaza en zijn recente Instagram-bericht benadrukt zijn zorgen over wat er in het gebied gebeurt.

badr hari

"In gedachten moet je houden; in al deze video's zie je alleen maar dood. Mensen worden naar ziekenhuizen gebracht, mensen in ziekenhuizen, mensen die op de grond in stukken liggen", luidde de Instapost van Badr Hari.

Kickbokslegende Badr Hari spreekt zich uit over slachtoffers in Gaza

"Je ziet geen gewapende Palestijnen, je ziet ze niet rondlopen op straat met wapens... Je ziet geen gevechten uitbreken... je ziet ze niets gooien... helemaal niets. Er is geen verzet, dit is geen oorlog, dit is genocide, woorden doen er toe.

Zijn duidelijke taalgebruik wijst op zijn verontwaardiging over de impact van het Israëlisch-Palestijnse conflict op de burgerbevolking in Gaza. Voor Badr Hari is het essentieel om de aandacht te vestigen op de menselijke tragedie die zich afspeelt in het conflictgebied.

Zijn oproep benadrukt het belang van woorden en de noodzaak om de realiteit van de situatie niet te verhullen. De kickbokslegende blijft een stem voor degenen die lijden in het conflict.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws