Badr Hari krijgt flinke tegenslag te verwerken: 'Jurjendal gevecht genadeslag' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari krijgt flinke tegenslag te verwerken: 'Jurjendal gevecht genadeslag'

Badr Hari krijgt flinke tegenslag te verwerken: 'Jurjendal gevecht genadeslag'

Badr Hari tuimelt naar plek veertig in Glory Kickboxing Zwaargewicht Rankings na zijn verlies op Glory 89 tegen Uku Jurjendal zo blijkt uit de site van de kickboksorganisatie.

Glory Kickboxing heeft besloten Badr Hari, de iconische naam in de wereld van het kickboksen, uit de top tien van de zwaargewicht rankings te verwijderen. De voormalige superster is nu terug te vinden op een bescheiden veertigste plek, een opvallende en scherpe daling, waar hij eerst plek zes in nam.

Voor een lange tijd sierde Badr Hari de top van de zwaargewicht divisie van Glory, samen met bekende namen als kampioen Rico Verhoeven, Tariq Osaro, Antonio Plazibat en Levi Rigters, om er maar een paar te noemen. Zijn gevecht met Uku Jurjendal lijkt echter de genadeslag te zijn geweest die hem uit de rankings heeft gestoten. Wat niet wegneemt dat Badr een indrukwekkend record bezit van 106-17-0 (92 KO).

Badr Hari zakt terug naar plek 40 in de Glory zwaargewicht divisie

Een nadere inspectie van de Glory Rankings onthult echter nog een ander opvallend feit. De superbantamgewicht divisie voor vrouwen heeft slechts één gerangschikte vechter, namelijk Sarah Moussaddak. Deze getalenteerde vechtster leed onlangs een nederlaag tegen de met pensioen gaande voormalig kampioen Tiffany van Soest, wat de vraag doet rijzen hoe Glory deze divisie in de toekomst zal gaan vullen.

Het lijkt erop dat er in de wereld van het kickboksen en Glory Kickboxing nog heel wat spannende ontwikkelingen te wachten staan, en fans wereldwijd kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen voor zowel de zwaargewicht divisie als de vrouwen in de superbantamgewicht divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws