Badr Hari haalt stevig uit naar Israël: 'Wereld, kijk wat ze hebben gedaan' Nieuws
Nieuws

Badr Hari haalt stevig uit naar Israël: 'Wereld, kijk wat ze hebben gedaan'

Badr Hari haalt stevig uit naar Israël: 'Wereld, kijk wat ze hebben gedaan'

Badr Hari is een van de bekende vechters die stelling neemt in het conflict tussen Israël en de Palestijnen die steeds verder escaleert en de hele wereld in brand lijkt te hebben gezet.

Gisteren kreeg de strijd weer een nare wending toen bij een Israëlische luchtaanval op een ziekenhuis in Gaza-Stad minstens 500 mensen om het leven kwamen, waaronder kinderen. Weer een zwarte bladzijde met veel onschuldige slachtoffers volgens velen.

Terwijl de media onderling kibbelt wie er verantwoordelijk is voor het bombardement, ontkennen zowel Israël als Hamas er achter te zitten, maar spreekt Badr zich uit en is hij er zeker van wie er achter de aanval zit. "Beste vrije wereld, uw geliefde Israël heeft een ziekenhuis gebombardeerd! Een ziekenhuis!", schrijft de kickbokslegende op social media.

badr hari

Eerder al sprak Badr zijn afschuw uit over de situatie en wordt daar wereldwijd in gesteund door andere bekende vechters zoals mede Glory vechter Jamal Ben Saddik, maar ook UFC vechters die hun mening over het conflict welke veel slachtoffers eist niet onder stoelen of banken steken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws