Jamal Ben Saddik in actie tijdens Glory 90 op 16 december 2023? 'Kans lijkt groot' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik in actie tijdens Glory 90 op 16 december 2023? 'Kans lijkt groot'

Jamal Ben Saddik in actie tijdens Glory 90 op 16 december 2023? 'Kans lijkt groot'

Jamal Ben Saddik staat al enige tijd buitenspel vanwege een dopingschorsing, echter zit deze er zo goed als op en hopen de fans op een snelle terugkeer van de topvechter.

Glory 90 welke op 16 december plaats zal vinden heeft tot nu toe nog maar 1 wedstrijd gepland staan, die tussen weltergewicht Endy Semeleer en Anwar Ouled-Chaib die zijn debuut zal maken bij de kickboksorganisatie. Anwar Ouled-Chaib verdiende zijn kans door het winnen van het talentenprogramma 'House of Glory' eerder dit jaar.

Remy Bonjasky verwacht terugkeer Jamal Ben Saddik

Er wordt halsreikend uitgekeken naar wie er nog meer op het Glory 90 event zullen vechten, geen gemakkelijke taak voor de organistie die eerst op 4 november met een explosief Collision 6 event komt, aangevoerd door een titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro. Echter verwachten insiders dat Glory 90 ook de terugkeer van Jamal Ben Saddik zal bevatten, zo ook K-1 legende Remy Bonjasky.

In zijn eigen Warrior Code uitzending zegt Bonjasky te verwachten dat Ben Saddik op Glory 90 te zien zal zijn. "Ik denk dat hij nog wel gaat vechten dit jaar", zegt Bonjasky. "In december heeft Glory nog een event, de 16e het zou mooi zijn als hij daar vecht."

Wie eventueel de tegenstander van Ben Saddik zal zijn laat zich raden. De Glory zwaargewicht divisie is ruim gevuld dus heeft de organisatie keuze genoeg om een geschikte opponent te vinden. Maar eerst kunnen de fans dus uitkijken naar Collision 6 waar veel spektakel wordt verwacht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws